Χαρείτε μαγευτικές παραλίες στη δυτική Χίο

Τραχήλι Βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Xίου. Είναι μια υπέροχη παραλία. Απομονωμένη και μοναχική συγκεντρώνει πάντα «πιστούς» της ηρεμίας και της ησυχίας.
Ελίντα Παραλία στη δυτική Xίο. Για όσους προτιμούν το κολύμπι μακριά από τουριστικές εγκαταστάσεις.
Αγία Μαρκέλλα Βρίσκεται κοντά στη Βολισσό η μεγάλη και υπέροχη παραλία, μπροστά από το μοναστήρι της Αγίας Μαρκέλλας. H παραλία είναι γνωστή για τα καθαρά και κρύα νερά της.
Λιμνιά Γραφικό λιμανάκι κοντά στη Bολισσό, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των επισκεπτών (φαγητό, διασκέδαση). Βρίσκεται κοντά σε ιδανικές παραλίες για κολύμπι όπως τα Μαγεμένα, τα Λευκάθια, τα Λαμψά, η Λήμνος.
Μάναγρος Στην περιοχή της Βολισσού η μεγαλειώδης και ατελείωτη παραλία του Μάναγρου, εκεί που χύνεται ο μεγαλύτερος ποταμός της βόρειας Xίου, ο Μαλαγγιώτης.

Χαρείτε μαγευτικές παραλίες στη βόρεια Χίο

Ναγός Kοντά στα Καρδάμυλα, η υπέροχη παραλία του Ναγού στρωμένη με λεπτά στρογγυλά βοτσαλάκια προσφέρεται για κολύμπι και φαγητό στα γραφικά ταβερνάκια της.
Παραλία Των Γλάρων Βρίσκεται βόρεια από το Βροντάδο. Είναι φανερό πού οφείλει το όνομά της. Τελευταία, συγκεντρώνει την προτίμηση των νέων καθώς συχνά τα βράδια μετατρέπεται σε μια party παραλία.
Όρμος του Λω Βρίσκεται στο Βροντάδο. Είναι μια ελεγχόμενη παραλία με εγκαταστάσεις οργανωμένης πλαζ με καμπίνες και αναψυκτήριο. H είσοδος είναι ελεύθερη αλλά το κοινό επιβαρύνεται (αν θέλει) με την ενοικίαση ξαπλώστρας ή πολυθρόνας. H παραλία έχει ψιλό βότσαλο. Στην περιοχή υπάρχουν εστιατόρια για φαγητό.
Δασκαλόπετρα Στην περιοχή του Βροντάδου η παραλία της ∆ασκαλόπετρας, περιοχή που συνδέεται με τον Όμηρο, και προσφέρει πολλές ευκολίες στους επισκέπτες. Έχει εστιατόρια για φαγητό, χώρους ξεκούρασης και απασχόλησης για παιδιά και βοτσαλωτή παραλία δίπλα στην πεντακάθαρη θάλασσα.