Κρεμώδες και εξωτικό, με καρύδα, ρούμι και το ιδιαίτερο βάθος του ABC βουτύρου. Ένα κοκτέιλ που ενώνει Αιγαίο και τροπικά αρώματα.

SHOP THE RECIPE
ΥΛΙΚΑ
30 ml rum
20 ml λικέρ καρύδας
70 mg γάλα καρύδας
τριμμένη καρύδα για το χείλος του ποτηριού
ΟΔΗΓΙΕΣ
1
Βρέξε ελαφρά το χείλος του και πέρασε το σε τριμμένη καρύδα για εντυπωσιακή παρουσίαση.
2
Σε shaker, πρόσθεσε το ρούμι, το λικέρ καρύδας, το ABC μείγμα βούτυρο αραιωμένο με λίγο μέλι και το γάλα καρύδας.
3
Πρόσθεσε πάγο και ανακίνησε δυνατά για 10–15 δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει κρεμώδες.
4
Σούρωσε σε ποτήρι (ιδανικά τύπου coupette ή χαμηλό ποτήρι με πάγο).
5
Γαρνίρισε προαιρετικά με λίγο επιπλέον τριμμένη καρύδα ή ένα λεπτό φιλέτο καρύδας.
Υλικά
30 ml rum
20 ml λικέρ καρύδας
70 mg γάλα καρύδας
τριμμένη καρύδα για το χείλος του ποτηριού