Cheesecake με Υποβρύχιο Μαστίχα & Βύσσινο Myrovolos

SHOP THE RECIPE

  • Γλυκό Κουταλιού Βύσσινο 450gr Myrovolos Chios

    6.50  Με ΦΠΑ

  • Υποβρύχιο Μαστίχα 450gr Myrovolos Chios

    5.00  Με ΦΠΑ

ΥΛΙΚΑ

 200 g μπισκότα τύπου digestive
 100 g βούτυρο λιωμένο
 400 g τυρί κρέμα
 200 ml κρέμα γάλακτος (φυτική ή ζωική)
 3 κ.σ. Υποβρύχιο Μαστίχα Myrovolos Chios (σε θερμοκρασία δωματίου)
 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)

ΟΔΗΓΙΕΣ

Για τη βάση
1

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο. Στρώνουμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και πιέζουμε καλά. Αφήνουμε στο ψυγείο για 30'.

Για την κρέμα
2

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί. Σε άλλο μπολ χτυπάμε το τυρί κρέμα με το υποβρύχιο μαστίχα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Ενσωματώνουμε τη σαντιγί απαλά. Απλώνουμε πάνω από τη βάση και βάζουμε ξανά στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.

Για το topping
3

Πριν το σερβίρισμα, απλώνουμε το γλυκό κουταλιού βύσσινο πάνω από την κρέμα και ραντίζουμε με λίγο από το σιρόπι για έξτρα λάμψη.

Υλικά

 200 g μπισκότα τύπου digestive
 100 g βούτυρο λιωμένο
 400 g τυρί κρέμα
 200 ml κρέμα γάλακτος (φυτική ή ζωική)
 3 κ.σ. Υποβρύχιο Μαστίχα Myrovolos Chios (σε θερμοκρασία δωματίου)
 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)
Cheesecake με Υποβρύχιο Μαστίχα & Βύσσινο Myrovolos
Αυτή η εγγραφή δημοσιεύτηκε . Bookmark the σύνδεσμο.