Χειροποίητα μακαρόνια με γαρίδες και κάπαρη, μια γκουρμέ συνταγή που συνδυάζει τη γεύση της θάλασσας με την αλμυρή ένταση της κάπαρης, δημιουργώντας ένα πιάτο ιδανικό για ιδιαίτερες περιστάσεις.
SHOP THE RECIPE
ΥΛΙΚΑ
ΟΔΗΓΙΕΣ
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πέννες και τις σουρώνουμε.
Σοτάρουμε το σκόρδο στο λάδι να μην καεί και Ρίχνουμε κ την ντομάτα με όλα τα μπαχαρικά. (την κάπαρη όχι) συνεχίζουμε το σοτάρισμα να πιει τα πολλά νερά της ντομάτας.
Ρίχνουμε κ το ποτηράκι κρασί, την κάπαρη τις γαρίδες κ τελευταίες τις πέννες κ αφήνουμε να βράσει το φαγητό για 4 -5 λεπτά περίπου σε σιγανή φωτιά με το καπάκι.
Υλικά
Οδηγίες
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πέννες και τις σουρώνουμε.
Σοτάρουμε το σκόρδο στο λάδι να μην καεί και Ρίχνουμε κ την ντομάτα με όλα τα μπαχαρικά. (την κάπαρη όχι) συνεχίζουμε το σοτάρισμα να πιει τα πολλά νερά της ντομάτας.
Ρίχνουμε κ το ποτηράκι κρασί, την κάπαρη τις γαρίδες κ τελευταίες τις πέννες κ αφήνουμε να βράσει το φαγητό για 4 -5 λεπτά περίπου σε σιγανή φωτιά με το καπάκι.