Μπισκότα με βρώμη, κομμάτια σοκολάτας και άρωμα τσάι του βουνού, μια υγιεινή και γευστική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας, που συνδυάζει την ενέργεια της βρώμης με τη γλύκα της σοκολάτας και τη χαλαρωτική αίσθηση του ελληνικού τσαγιού.
SHOP THE RECIPE
ΥΛΙΚΑ
ΟΔΗΓΙΕΣ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη βρώμη, τη ζάχαρη, το μέλι, το ταχίνι, τις σταφίδες, τα κράνμπερις, το κακάο, τους ηλιόσπορους, τη σόδα, το μπέικιν, τη βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού.
Προσθέτουμε τους χουρμάδες, τα δαμάσκηνα και τη σοκολάτα ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε και το χυμό, το λάδι και το τσάι και ζυμώνουμε.
Στη συνέχεια, σχηματίζουμε στρογγυλά μπισκότα, τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 10-15’.
Όταν κρυώσουν, τα διακοσμούμε με λιωμένη μαύρη και λευκή σοκολάτα. Καλή σας όρεξη.
Υλικά
Οδηγίες
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη βρώμη, τη ζάχαρη, το μέλι, το ταχίνι, τις σταφίδες, τα κράνμπερις, το κακάο, τους ηλιόσπορους, τη σόδα, το μπέικιν, τη βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού.
Προσθέτουμε τους χουρμάδες, τα δαμάσκηνα και τη σοκολάτα ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε και το χυμό, το λάδι και το τσάι και ζυμώνουμε.
Στη συνέχεια, σχηματίζουμε στρογγυλά μπισκότα, τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 10-15’.
Όταν κρυώσουν, τα διακοσμούμε με λιωμένη μαύρη και λευκή σοκολάτα. Καλή σας όρεξη.