Δροσερή και αρωματική σαλάτα με χταπόδι, ούζο και μεσογειακά μυρωδικά – ιδανικός θαλασσινός μεζές!

SHOP THE RECIPE
ΥΛΙΚΑ
1 χταπόδι, βρασμένο και κομμένο σε κομμάτια
1 Kρεμμύδι κόκκινο, κομμένο σε λεπτές φέτες
1 Kόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
2 κ.σ. Eλαιόλαδο
Χυμός από 1 λεμόνι
Φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι
Πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
1
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το βρασμένο χταπόδι με το ούζο και αφήστε το να μαριναριστεί για 30 λεπτά.
2
Προσθέστε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού.
3
Αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε καλά.
4
Γαρνίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε τη σαλάτα δροσερή.
Υλικά
1 χταπόδι, βρασμένο και κομμένο σε κομμάτια
1 Kρεμμύδι κόκκινο, κομμένο σε λεπτές φέτες
1 Kόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
2 κ.σ. Eλαιόλαδο
Χυμός από 1 λεμόνι
Φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι
Πιπέρι