Ποιοι Είμαστε

Το Μυροβόλος Χίος ιδρύθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη για τα τοπικά προϊόντα της Χίου. Γι’αυτό η ομάδα μας εστιάζει στην καλή ποιότητα και εξυπηρέτηση, φέρνοντας με ένα κλικ ένα κομμάτι της Χίου κοντά σας.

Μαστίχα Χίου

Σύμφωνα με την παράδοση το δέντρο δάκρυσε για πρώτη φορά στη θέα των βασανιστηρίων που υπέστη ο Αγ. Ισίδωρος από τους Ρωμαίους στρατιώτες το 250 μ.Χ. Η μαστίχα έχει μια ξεχωριστή θέση στη γαστρονομία και πολλά προϊόντα την έχουν ως βάση, λόγω της αντικαρκινικής της δράσης και των αμέτρητων θεραπευτικών της ιδιοτήτων.

Αριούσιος Οίνος

Ο περίφημος αριούσιος οίνος είναι γνωστός από τον 5 ο π.Χ αιώνα. Τότε η διακίνησή του γινόταν με Χιακούς αμφορείς στους οποίους τοποθετούνταν σφραγίσματα στις λαβές με την σφίγγα ως εγγύηση για τη γνησιότητα και το ακριβές βάρος του προϊόντος.

Αιθέρια Έλαια

Τα χιώτικα αιθέρια έλαια ήταν γνωστά από την αρχαιότητα και περιζήτητα στις αγορές. Πλέον τα βότανα της Χίου με τις μοναδικές ευωδίες τους έχουν κατακτήσει τις κουζίνες των σύγχρονων σεφ και αποτελούν εγγύηση για τις νόστιμες δημιουργίες τους.

Γλυκά του Κουταλιού

Τα γλυκά του κουταλιού της Χίου είναι περιζήτητα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παρασκευάζονται με πρώτες ύλες κατευθείαν από τη φύση και τα ξακουστά περιβόλια της Χίου, χρησιμοποιώντας το γνωστό παραδοσιακό τρόπο που περνάει από γενιά σε γενιά.
Στο παρελθόν, οι Χιώτες ναυτικοί μετέφεραν τα μοναδικά χιώτικα προϊόντα με ξύλινα πλοία και πανιά, έχοντας ως μοναδική έγνοια να παραδοθούν σε άριστη κατάσταση και στην ώρα τους.
Τις ίδιες αγωνίες έχουμε και εμείς σήμερα με τη μόνη διαφορά, ότι με τη βοήθεια του διαδικτύου και των εξελιγμένων μέσων μεταφοράς η παράδοση των προϊόντων στον προορισμό τους γίνεται γρήγορα, με ασφάλεια και με μικρό κόστος.
Το μεράκι μας και η εμμονή μας στην ποιότητα των προϊόντων που παράγουμε αλλά και η συνέπεια στην παράδοσή τους αποτελούν για εμάς πατροπαράδοτες αξίες και για εσάς εγγύηση για τις αγορές σας.
Περιηγηθείτε στο eshop της Μυροβόλου Χίου, γνωρίστε τα προϊόντα μας και απολαύστε τα στο σπίτι σας!