ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο myrovoloschios.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 13.00 και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα σε 2-4 εργάσιμες στις κύριες πόλεις της Ελλάδος.

Για τις υπόλοιπες περιοχές, η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 4 εργάσιμες ημέρες.

Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται κατά περίπτωση και εκτιμάτε ότι μπορεί να φτάσει και τις 5 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραδόσεις εκτελούνται εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε η παράδοση να γίνει Σάββατο, θα υπάρξει έξτρα χρέωση.

Για παραγγελίες με προϊόντα που τυχόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

Σε περίπτωση που δε βρίσκεσαι σπίτι την ώρα της παράδοσης, η παράδοση προγραμματίζεται μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της εκάστοτε εταιρείας courier.
Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του, είτε σε σχέση με τον εντοπισμό σας από την μεταφορική που συνεργαζόμαστε) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Σημείωση: δεν φέρουμε ευθύνη αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να παραδοθούν τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Στο myrovoloschios.gr  οι τρόποι αποστολής έχουν καθοριστεί με βάση την όσο το δυνατόν γρηγορότερη & οικονομικότερη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας με τους εξής τρόπους:

 

Courier (Για τις κύριες πόλεις της Ηπειρωτικής & Νησιωτικής Ελλάδας)
 • Παραδόσεις κατ’ οίκον πραγματοποιούνται από την εταιρία Courier στις περιοχές που διαθέτει γραφείο/α στον τόπο αποστολής.
 • Εάν ζητηθεί από τον πελάτη παράδοση κατ’ οίκον σε περιοχή που η Courier δε διαθέτει γραφείο παράδοσης (δυσπρόσιτη), τότε δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, αλλά θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης.
 • Για την αποφυγή της δικής του ταλαιπωρίας, καλό θα ήταν, ο πελάτης να ενημερώνει μέσω τηλεφώνου ή στα σχόλια της παραγγελίας του, με ποια courier θα επιθυμούσε την αποστολή.

Μεταφορικές Εταιρίες (Πρακτορεία Μεταφορών) (Σε όποιες πόλεις ή περιοχές εξυπηρετούνται από αυτές)

 • Παραλαβή του δέματος σας από την έδρα της εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας (απαιτείται τηλεφωνική συνεννόηση κατά περίπτωση).
 • Η εξόφληση των μεταφορικών σε αυτή την περίπτωση (πλην αποστολών σε ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), θα πρέπει να γίνεται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, είτε με τραπεζική κατάθεση (ενδείκνυται κατόπιν συνεννόησης), είτε με πιστωτική κάρτα.

 

Παραλαβή από το κατάστημα μας

Χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η παραλαβή μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

 • Το κόστος αποστολής & αντικαταβολής με Courier είναι:
  • 4,00€ σε κάθε αποστολή,
  • 2,00€ η αντικαταβολή,
  • συν το κόστος του συνολικού βάρους της παραγγελίας σας (εάν αυτή ξεπερνά τα 3 κιλά) το οποίο υπολογίζεται γενικά από το βάρος (αριθμητικά) σε ευρώ, π.χ για δέμα βάρους 7 κιλών το κόστος μεταφορικών είναι 8,50€.
  • Το ακριβές κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα ανάλογα με το μεικτό βάρος της παραγγελίας σας και σύμφωνα με τη μέθοδο αποστολής που έχετε επιλέξει. (Μεικτό βάρος = παραγγελθέντα προϊόντα + συσκευασία ασφαλείας για την προστασία των προϊόντων + χαρτοκιβώτιο)
  •  
 • Το κόστος αποστολής με Μεταφορική Εταιρία (για ογκώδη & βαριά δέματα) θα ανακοινώνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον ενδιαφερόμενο.

Το ελάχιστο κόστος μεταφοράς με μεταφορική είναι 5,00€ και το τελικό κόστος θα σας ανακοινωθεί αφού υπολογιστεί με το πρακτορείο.

 • Στις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από την εταιρία Courier, τα έξοδα αποστολής δε θα διαφέρουν αλλά θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΖΗΜΙΑ

 
Προτρέπουμε τους πελάτες μας να επιδιώκουν το άνοιγμα των συσκευασιών είτε στο κατάστημα της εταιρίας courier, εάν η παραλαβή γίνει εκεί, είτε στον χώρο τους, παρουσία του εκπροσώπου της εταιρίας courier κατά τη στιγμή της παράδοσης. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά στο απεσταλμένο προϊόν, που να το καθιστά μην αποδεκτό από εσάς (όχι έλλειψη ή λάθος υλικού)*, τότε θα πρέπει να δηλώνετε στο προσωπικό της εταιρίας courier ότι το δέμα παραλήφθηκε με ζημιά και να επιστρέφεται στην εταιρία courier άμεσα, ενώ αμέσως μετά τηλεφωνικά ή μέσω e-mail θα πρέπει να ενημερώνεται και η εταιρία μας.
 
Σε περίπτωση που έχει παραληφθεί το δέμα και διαπιστωθεί η ζημιά μετά την απομάκρυνση από το γραφείο της εταιρίας courier ή αφού αποχωρήσει ο εκπρόσωπος της εταιρίας courier από τον χώρο σας, και πάλι θα πρέπει πρώτα να ενημερωθεί το υπεύθυνο για την παράδοση γραφείο της εταιρίας courier στην περιοχή σας και στη συνέχεια η εταιρία μας (η ενέργεια αυτή θα πρέπει να γίνει εντός του ίδιου 24ώρου στο οποίο έγινε η παραλαβή του δέματος). Το δέμα θα πρέπει είτε να επιστραφεί από τον πελάτη στα γραφεία της εταιρίας courier, είτε κατόπιν συνεννόησης να παραληφθεί από αυτήν από τον χώρο του πελάτη.
 
Για τη διευκόλυνση σας παραθέτουμε τους παρακάτω δύο συνδέσμους για τις κύρια συνεργαζόμενες εταιρίες courier με την εταιρία μας, απ’όπου μπορείτε να επιλέξετε πως θα ενημερώσετε για τη ζημιά στην παραγγελία σας :
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ : https://www.taxydromiki.com/erotiseis-kai-apantiseis
 
Στις περιπτώσεις έγκαιρης ενημέρωσης της αντίστοιχης εταιρίας courier και της εταιρίας μας για την υπόψη ζημιά, και αφού επιστραφεί το δέμα στην εταιρία courier, τότε η εταιρία μας αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση του θέματος με την εταιρία courier αλλά και την άμεση αντικατάσταση ή επιστροφή του καταβληθέντος για την αγορά, χρηματικού ποσού στον πελάτη.
 
*Στις περιπτώσεις αυτές η εταιρία courier δε φέρει καμία ευθύνη και ενημέρωση πρέπει να γίνει μόνο προς την εταιρία μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ  ΚΥΠΡΟ  ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Οι αποστολές στην Κύπρο και στο εξωτερικό γίνονται αποκλειστικά με εταιρίες courier.

ΚΥΠΡΟΣ

Η αποστολή στην Κύπρο, γίνεται με θαλάσσια μεταφορά και αφορά το Ευρωπαϊκό τμήμα της Κύπρου (της Ευρωπαϊκής Ένωσης).

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες από την αναχώρηση του πλωτού μέσου για την Κύπρο.

Η αναχώρηση εκτελείται μία με δύο φορές την εβδομάδα. Για τις παραγγελίες που έχουν παραδοθεί στη courier στην Αθήνα έως την Τετάρτη το βράδυ, η παράδοση τους θα γίνεται την επόμενη ημερολογιακή εβδομάδα, αλλιώς οι αποστολές παραμένουν έως την επόμενη αναχώρηση.

Η χρέωση κάθε αποστολής ακολουθεί την παρακάτω τιμολόγηση, σύμφωνα με το βάρος της :

μέχρι  3 kg – 10,5€             13 kg – 26€                    23 kg – 41,5€

4 kg – 12€                           14 kg – 27,5€                24 kg – 42€

5 kg – 13€                           15 kg – 28,5€                25 kg – 43€

6 kg – 15,5€                        16 kg – 30,5€

7 kg – 16,5€                        17 kg – 32€

8 kg – 18€                           18 kg – 33,5€

9 kg – 19,5€                        19 kg – 35€

10 kg – 21€                         20 kg – 36€

11 kg – 22,5€                      21 kg – 38€

12 kg – 24€                         22 kg – 40,5€

Σε περίπτωση αποστολής δέματος βάρους μεγαλύτερου των 25kg, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€ για κάθε επιπλέον κιλό (kg).

Η χρέωση μεταβάλλεται εάν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο). Σε αυτή την περίπτωση η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος και διαιρώντας με το 3000.

Ογκομετρικό Βάρος (σε κιλά) = (μήκος) x (πλάτος) x (ύψος) cm
                                                                                              5000

Για τις αποστολές στην Κύπρο, η εξόφληση γίνεται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή με πιστωτική κάρτα, δεν είναι δυνατή η εξόφληση με αντικαταβολή.

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η αποστολή σε όλες σχεδόν τις Ευρωπαϊκές χώρες είναι δυνατή κατόπιν τηλεφωνικής  συνεννόησης με το myrovoloschios.gr.  Οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται από 4 έως 15 ημέρες, αναλόγως προορισμού. Οι αποστολές εκτελούνται με οδική μεταφορά, ενώ δεν είναι δυνατή η εξόφληση με αντικαταβολή.

 

*Το myrovoloschios.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους αποστολής.

Σε όλες τις παραπάνω αναφερόμενες τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ.