Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε με τους παρακάτω τρόπους :

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες κατηγορίες. Πατήστε στο σύνδεσμο [ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό [ΚΑΛΑΘΙ] σας. Όταν τελειώσετε τις αγορές σας, πατήστε στο σύνδεσμο [ΚΑΛΑΘΙ] που βρίσκεται στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης, θα μεταφερθείτε στην σελίδα του καλαθιού σας όπου εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την αναλυτική χρέωση της αγορά σας.Σημαντικό!

Δεν είναι υποχρεωτική η δημιουργία λογαριασμού προκειμένου να παραγγείλετε. Ωστόσο, προτείνεται να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελία σας.

Τηλεφωνικά

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22711-05290 τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.

Η εταιρία μας εμπορεύεται πληθώρα προϊόντων. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια από τα προϊόντα να μην υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν θέλετε να μας παραγγείλετε ή να προσθέσετε στην παραγγελία σας κάποιο προϊόν που δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.